KockVanGrondelle
Advocaten
Zandvoortselaan 101
2106 CL Heemstede

Tel.: 023 707 0850
Fax: 023 707 0057
info@kvgadvocaten.nl
KvK-nummer 34368945

Tot onze klantenkring behoren grote en kleine ondernemingen in onder andere de kinderopvang, koel- en vriesbranche, consultancy, makelaardij, bouw, middenstand, marketing en de medische dienstverlening.

Daarnaast behartigen wij de belangen van particulieren en ondernemers, DGA’s, directeuren, managers, medisch specialisten, ZZP-ers en consultants.

“Een eye-opener was dat cijfermatig Edith erg sterk is, hoe ingewikkeld de materie ook. Geen speld was er tussen te krijgen bij haar vermogens- en alimentatieberekeningen voor mij”

E. van Vonderen, ondernemer

“Colette is open, duidelijk en heeft veel pit. Zij heeft een enorme dossierkennis, heeft de regie en neemt initiatief. Ik krijg van haar geen pallet aan keuzes. Zij neemt de leiding en bepaalt samen met mij de richting. Dat geeft mij een goed gevoel”.

L. Hubrecht, ondernemer

“Edith is in staat om echt in iedere situatie weer met oplossingen en alternatieven te komen”

M. van Driel, Haarlem

“Als bedrijf werken wij al jaren samen met Colette. Zij is scherp, alert en gedreven.”

M. van Elderen, Nieuw Vennep

“Edith heb ik ervaren als competent en pragmatisch in haar vak. Naast zakelijke efficientie en inzicht, zal zij daar waar nodig, ook het emotionele aspect binnen een zaak niet uit het oog verliezen. Een fijne ervaring.

H. Boon, Heemstede

“Als ondernemer heb ik de afgelopen 12 jaar regelmatig juridisch advies ingewonnen en juridische bijstand gehad van Colette. Haar op veel ervaring gebaseerde adviezen en algemene insteek van zaken is zeer pragmatisch, no nonsense en met een bijzonder realistische kijk op situaties. Daarbij gaat ze doortastend en creatief te werk en krijgt ze altijd de onderste steen boven”.

H.J.L. Schoffelen, ondernemer